top of page

h.o.g.®

OPGELET ! Om lid te worden van een CHAPTER moet je ook een HOG-Member zijn.

SOORTEN LIDMAATSCHAP

 

Volwaardig Lidmaatschap

Biedt het volledige scala aan waardevolle H.O.G.®-voordelen - exclusief voor rijders die een eigen Harley-Davidson®-motorfiets bezitten.

 

Geassocieerd lidmaatschap

Een kleinere selectie van voordelen, bedoeld voor vrienden en geliefden die de voorkeur geven aan de passagiersplek, en eenieder die eens mee wil rijden.

 

Lidmaatschap voor het leven

De beste manier om je onsterfelijke passie voor alles van Harley-Davidson® te tonen is een lidmaatschap die nooit vervalt, nooit vernieuwd hoeft te worden.

 

ONTDEK ALLES WAT H.O.G.® TE BIEDEN HEEFT

 

H.O.G.®-lidmaatschapskaart

Draag je lidmaatschapskaart altijd bij je om te tonen dat je deel uitmaakt van de beste motorvereniging ter wereld. Leden voor het leven: je lidmaatschap verloopt nooit … en je kaart ook niet.

 

H.O.G.®-pin en -patch

Pinnen en patches vertellen je persoonlijke verhaal en zijn een gedenkteken voor je resultaten. Leden ontvangen voor elk jaar dat ze H.O.G.®-lid zijn een pin en patch. Vervang verloren pins en patches, of bestel duplicaten door contact op te nemen met het H.O.G.-klantenservicecentrum.

 

HOG.com, website alleen voor leden

De besloten H.O.G.®-ledenwebsite is de bron waar je moet zijn voor evenementinfo, voordeleninfo, verhalen en foto's van leden, motorartikelen, video's, en meer. Bezoek de site regelmatig om op de hoogte te blijven van alles over H.O.G.®

 

H.O.G.® ABCs of Touring-wedstrijd

Voeg een wedstrijdelement toe aan je rijseizoen terwijl je onvergetelijke ervaringen opdoet. Win prijzen voor het verzamelen van punten door je ritten te documenteren. Verdien punten voor plaatsen en steden van A-Z, H-D®-dealers, nationale parken en meer.

 

H.O.G.® Chapters

Bezoek de plaatselijke H.O.G.®-Chapter om het meeste te halen uit je Harley-Davidson-ervaring. Chapterleden delen een passie voor motorrijden en elke H.O.G.®-Chapter is een beetje anders dan de anderen met unieke rijervaringen en de gelegenheid nieuwe contacten te maken.

 

H.O.G.®-klantenservice centrum

Heb je een vraag? Neem contact op met het H.O.G.®-klantenservice centrum. We geven je graag alle informatie die je nodig hebt, of luisteren gewoon naar je wanneer je ons vertelt hoe blij je bent met je H-D®-motorfiets.

 

H.O.G. ® Ladies of Harley®

Eer de vrouwelijke motorrijders met een speciale Ladies of Harley® (LOH)-pin en -patch. Doe navraag bij je plaatselijke Chapter voor informatie over speciale LOH-ritten en -activiteiten. Klik op Ladies of Harley in je lidmaatschapsprofiel om gratis lid te worden.

 

H.O.G.® Insider / maandelijkse e-mail

Bekijk als eerste nieuwe producten, lees inspirerende verhalen, info van achter de schermen en speciale aanbiedingen met deze exclusieve e-nieuwsbrief voor leden, die een keer per maand verschijnt. Voeg je e-mailadres toe aan je lidmaatschapsprofiel en klik op JA om e-mails te ontvangen betreffende Harley-Davidson®-producten en -diensten.

 

H.O.G.® Magazine

H.O.G.® Magazine is het officiële blad van de Harley Owners Group®. Elke editie van het tijdschrift bevat vooruitblikken op en besprekingen van wereldwijde evenementen, verhalen van leden, artikelen uit de Harley-Davidson-archieven, plus verhalen over aanpassingen, ritten en de nieuwste uitrusting.

 

Digitaal archief van H.O.G.® Magazine

Elke editie die ooit verscheen. Bekijk elke editie in het H.O.G.® Magazine-archief, vanaf het allereerste begin.

 

Staffotograaf van HOG® Magazine

Zend een foto in en als deze wordt deze afgedrukt in H.O.G. ® Magazine, dan ontvang je een speciale H.O.G.® Magazine-staffotograafpin. Stuur je foto's naar hogtaleseurope@harley-davidson.com.

 

H.O.G.® Merchandise

Draag je H.O.G.®-trots op je mouw, of op je shirt, pet, jack, koffiebeker, enzovoort, met deze exclusieve draagbare en andere artikelen.

 

H.O.G.®-kilometererkenning

Mijlen of kilometers, één passie die ons allemaal verenigt. Wanneer je H.O.G.®-lid bent, sturen wij je geschenken ter erkenning van de mijlpalen in afgelegde afstand die jij hebt bereikt als motorrijder.

 

H.O.G.®-rally's en -evenementen

H.O.G.®-bijeenkomsten zijn er in alle soorten en maten, van kleine ontmoetingen met vrienden en Chapter-activiteiten tot enorme rally's die leden aantrekken van over de hele wereld. Wat zij allemaal gemeen hebben, is dat zij leden zijn met een passie voor motorrijden en avontuur.

 

H.O.G.®-vaardighedenprogramma voor veilig rijden

Pep je rijvaardigheden op. H.O.G.®-leden komen in aanmerking voor de Safe Rider Skills-voordelen van het met succes doorlopen van een gekwalificeerde motorrijdersopleiding. Ontvang een patch en pin als het je eerste is, een jaarlijkse Safe Rider-pin als je al eerder deelnam, of een speciale plaquette voor je Chapter wanneer het een groepsprestatie is.

 

H.O.G.® Touring Map

Deze compacte wegenatlas bevat kaarten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika, evenals H-D®-dealerlocaties. Hij past precies in je zadeltas. Daar waar je hem nodig hebt.

 

H.O.G.®-erkenning voor 10- en 25-jarig lidmaatschap

Leden ontvangen speciale geschenken voor 10 en 25 opeenvolgende lidmaatschapsjaren.

 

H.O.G.®-lid voor het leven patch en pin

Alle voordelen van volwaardig of geassocieerd lidmaatschap, plus de lid voor het leven patch en pin, voor altijd.

 

Gratis toegang tot het Harley-Davidson Museum®

Ongeacht waar je vandaan komt en hoe je hier arriveerde, H.O.G.®-leden mogen altijd gratis naar binnen in het Harley-Davidson Museum®.

 

Harley-Davidson® erkende verhuurders

Verzeker je ervan dat je motorfiets in geweldige staat is met 24-uurs noodhulp langs de weg, een landelijk goedgekeurde Harley-Davidson-helm, -regenpak en -motorfietssloten.
Boek online of bel hiervoor met de H.O.G.®-klantenservice.

 

Harley-Davidson®-erkende excursies

We brengen je in contact met Harley-Davidson® motorfietsen- en touroperators over de hele wereld, zodat je kunt genieten van de Harley-ervaring binnen een selectie van 's werelds geweldigste wegen op fantastische locaties. Van Route 66 tot de Grossglockner, wij helpen je er te komen.

 

Hard Rock Café

H.O.G.®-leden krijgen exclusieve voordelen en speciale aanbiedingen in Hard Rock Cafés overal in Europa.

Eurocamp

 

H.O.G.®'s vakantiepartner Eurocamp

Heeft meer dan 170 ongelooflijke locaties die leden kunnen ontdekken en waar ze van exclusieve besparingen kunnen profiteren.

 

Starwood Hotels

Starwood Hotels biedt H.O.G.®-leden een korting op een verblijf in 62 hotels in de regio van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Toon je H.O.G.®-lidmaatschapskaart bij het inchecken om je korting te claimen.

 

Wereldwijde Best Western-rijdersbeloningen

Ontvang kortingen, automatische bonuspunten en gratis upgrades bij elk deelnemend Best Western-hotel overal ter wereld. Best Western geeft de term 'rijdersvriendelijk hotel' een volstrekt nieuwe betekenis.

 

Je motor laten verschepen

Bezorg jezelf meer geweldige ritmogelijkheden door je H-D®-motorfiets veilig en zeker te verschepen. Als lid van H.O.G.® krijg je voorkeursprijzen.

 

Voordelen een diensten zijn onderhevig aan wijzigingen zonder kennisgeving vooraf.

Log in op hog.com voor alle voordeleninfo.

bottom of page